Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R13o20m21a55n 62M69á25c94a

22. 10. 2015 4:30

Kristyno, necekejte u IVCRN a dalsich nejakou sebereflexi apod. Vsechny zbrane dovoleny a k ziskavani stoupencu slouzi tahle uprchlicka reality show, vyvolavani strachu jako PR nastroj, dehonestace oponentu apod... vse je dovoleno...

Od nekterych zdejsich diskuteru necekejte dostatek empatie, inteligenci a rozhled... V realnem svete zijete ve svem socialnim prostredi, pohybujete se mezi studenty apod... jenze na internetu se dostanete do kontaktu i s osobami, se kterymi byste se v realnem zivote nesetkala... lidska hloupost je v tomto nekonecna a zadne racionalni argumenty nepomohou... a prispevek "Madam, vezměte si k sobě uprchlíků co hrdlo ráčí, ale nás s tím neotravujte. A hlavně je po použití vypakujte za naše hranice." pode mnou je toho dukazem...

1 7
možnosti

L16i39b43o56r 85V37a57n23ě94k

22. 10. 2015 8:14

Ještě bych dodal, milá Kristyno, že u IVCRN to není jen docent Konvička, který má vysokoškolské a navíc i další vědecké akademické vzdělání. Je tam celá řada vysoce inteligentních a vzdělaných lidí.

Nakonec stejný postoj vůči násilné nedemokratické a lidská práva potlačující ideologii islámu má stejný názor nejen >250000 jejich příznivců, ale podle průzkumů mezi 80 - 95% procent obyvatel.__________________A to i přes masivní mediální masáž pseudohumanistického idealistického charakteru, Jejími příznivci jsou rozumní lidé všech vrstev - od studentů, po důchodce, od dělníků - jak vidíš po akademiky.__________________________________________

Zatím se, pohybujete, Kristyno, mezi mladými lidmi plnými ideálů a poctivého přístupu k okolí. Ale ve skutečném životě - což je i zde na internetu se setkáte s lidmi, kteří jsou záludní, podlí a bezcharakterní.

Kteří jsou schopni jiné lidi pro odlišné názory pronásledovat i v soukromém životě - a dokonce se pokoušet jim zničit obživu, ohrozit jejich rodiny.  Že pane Romane Máco.

Zkrátka - jak uvádí předchozí kolega - pro takové "všechny zbraně dovoleny". On ví, o čem píše, tak mu věřte.

Jen proto, že své názory v poctivé férové diskusi obhájit. Poznáte je podle nálepkování druhých za fašisty, xenofoby (často ani neví co to slovo znamená), dle toho, že poctivou diskusi s oponenty raději odmítají pod různými směšnými záminkami, že ti druzí jsou vlastně fuj.

Přeji Vám ve studiu hodně úspěchů a hlavně otevřenou mysl.

2 0
možnosti
Foto

Madam, vezměte si k sobě uprchlíků co hrdlo ráčí, ale nás s tím neotravujte. A hlavně je po použití vypakujte za naše hranice.

6 0
možnosti

L67i18b57o15r 63V91a77n47ě49k

22. 10. 2015 1:14

Nebuďte, prosím, tak přízemní na idealistické mládí a navíc je možná z rodiny...

1 0
možnosti

Já se Vám divím, že touto formou vlastně vedete s Ivičrn diskuzi. Tím pádem je uznáváte za partnera. To je špatně. 

IVĆRN není partnerem do demokratické diskuze.

IVČRN je fašistický póvl.

S fašistickým póvlem se slušný člověk nebaví.

1 6
možnosti

Kdo je uživatel s číslem 0 ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Já.