Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Víte, že je mi naprosto jedno, kdo si stáhne fotku mého nahého dítěte? Ani politik nepřijde o funkci, když jeho protivník zveřejní fotku jak mu máma přebalovala plínku. To ovšem nemusí platit v budoucnosti, pokud současný trend bude pokračovat. Je na každém z nás, jestli se přidá. Nedávno jsem viděl starý film rockové skupiny Led Zeppelin, kde jsou nafilmovány nahé hrající si děti zpěváka. Dnes se takové záběry z nových vydání běžně vystříhávají. 

Nahé děti v předškolním věku byly vždy symbolem nevinnosti. Jsou to lidé jako vy, kteří z nich dělají sexuální symbol a zvyšují riziko vážného útoku který je může ohrozit. Je mnohokrát prověřené, že pokud některou část těla začneme zakrývat, zvýšíme touhu ji vidět. V minulosti kdy ženy nosili sukně až na zem, muže vzrušovalo, když zahlédli obnažený kotník ženy. Pokud vidíte na nudistické pláži vzrušeného muže, je to pravděpodobně nový návštěvník. Lidé, kteří stráví dovolenou v nudistickém resortu, vám řeknou, že po čase nahotu přestávají vnímat.

Lidé jako vy malé děti ohrožují a zároveň nám berou další kousek svobody.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, děkuji za komentář. Pointou článku není potlačování nudismu, ani nevinnosti malých dětí. Ženy ze zmíněných skupin jasně stojí o soukromí a dovolávají se zachování jakýchsi smyšlených pravidel tajných skupin, nicméně jim nedochází, že co je jednou na internet vloženo, už z něj nesmažou. A může to být prakticky cokoli. Tisíce fotek a informací, které na internetu nemají co dělat.

1 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1234x
Já.